Interesser

Her finder du de interesser jeg bruger det meste af min fritid på. Det er ikke alle mine interesser der er listet her, da jeg som person er meget nysgerrig og derfor interessere mig for rigtig mange ting.


Skateboarding

Min helt store interesse er skateboarding. Jeg har skatet siden jeg var en lille dreng og det er det jeg bruger allermest af min fritid på. Det er mit frirum hvor jeg har mulighed for at udfolde mig kreativt. Derudover er det en måde for mig at komme ud i den friske luft, samtidig med at det giver god motion.

Lucas Kanne Caspersen's interesse. Skateboarding
FS Noseslide på Isreals Plads

Lystfiskeri

Gedde fanget i Utterslev mose

Frisk luft og ro finder jeg med en fiskestang. Jeg fisker for det meste med nogle gode venner, så det er lige så meget for hyggens skyld som det er for at fange fisk. Det er når jeg fisker jeg kobler fuldstændig af. Man kommer ud af byen, hvilket kan være tiltrængt en gang i mellem.


Programmer

Hvis jeg skal nævne en interesse som jeg for det meste laver indendørs, så er det at arbejde med programmer af forskellige slags. Dette er de 3 programmer jeg arbejder med mest for tiden. Er stor fan af at lære ved at ved at kaste sig over opgaven og løse den. Derfor er er disse programmer geniale, da der er så mange muligheder at det kun er fantasien der sætter grænser.
Se hvilke andre programmer jeg også behersker.

Interesser programmer
Et udpluk af de programmer/software jeg bruger

Surfing

Bølge på Kuta, Bali

Når jeg kommer udenbys er jeg også helt vild med at surfe, jeg har dog altid skateboardet med også. Men ikke desto mindre er det den fedeste følelse at ride en bølge skabt af naturen. Derfor er det også noget jeg bruger en del tid på når jeg er steder hvor det er muligt.